Cookie- & privatpolitik

Ved at bruge www.bjerregaard.dk accepterer du også brugen af cookies. Vi gør brug af cookies for løbende at gøre din oplevelse af Bjerregaards hjemmeside endnu bedre. Med andre ord bruger vi cookies til at optimere brugervenligheden på hjemmesiden, udvikle bedre funktioner og til at målrette vores markedsføring. Vi overholder den til enhver tid gældende lovgivning og fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies

Når du besøger bjerregaard.dk eller en underside til bjerregaard.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering, for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din pc, tablet eller mobiltelefon og indeholder de oplysninger, vi registrerer ved dit besøg på hjemmesiden. Cookies er passive filer, der ikke kan sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies er nødvendigt for at denne hjemmeside kan benyttes. Dels til at lave online ordre ved login og dels til at indsamle viden om besøgs- og klikadfærd for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.



Hvilke cookies bruger vi på Bjerregaards website?

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).
Ligeledes skelner vi mellem om cookien har bjerregaard.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores partnere – typisk Google Analytics - som afsender (tredje parts cookies).
Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.
Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på bjerregaard.dk så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website. Sessions-cookies forsvinder når du forlader bjerregaard.dk.

Vi bruger ikke tredjeparts-cookies til eks. reklameformål da vi ikke har reklamer for andre netudbydere på vores hjemmeside og vi sælger ikke cookies videre.

Første parts cookies

Apache:

Apache er Bjerregaards egen cookie, og er derfor en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Vi bruger Apache cookien til at gemme brugerindstillinger på serversiden.

Tredje parts cookies

bjerregaard.dk bruger en række 3. parts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser, ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.

Google Analytics:

Google Analytics bruger cookies til at samle statistik om vores site, f.eks. antallet af besøg, klik, varighed på sitet m.v., og er derfor en 3. parts cookie. Google Analytics sætter følgende cookies på vores site:

-utma cookien:

Dette er hvad der kaldes en blivende cookie, hvilket betyder, at den aldrig (eller i hvert fald først om meget længe) udløber. Denne cookie holder styr på, hvor mange gange en besøgende har besøgt sitet, hvornår første besøg skete og hvornår den besøgende sidst har været forbi. Du kan ikke identificeres via denne cookie.

_utmb og _utmc cookies:

Disse to cookies er et par, som tilsammen bruges til at udregne, hvor længe en besøgende har brugt på sitet. _utmb udløber automatisk når sessionen ender, mens _utmc venter 30 minutter hvorefter den også udløber. En cookie har ingen viden om, hvornår du forlader et website eller lukker browseren, derfor venter den og ser, om der bliver vist flere sider. Hvis det ikke sker indenfor 30 minutter, så udløber cookien.

_utmz cookien:

Denne cookie holder rede på, hvor den besøgende kom fra. F.eks. hvilken søgemaskine der blev brugt, og hvad der blev søgt på. Dette er interessant for os, fordi vi kan bruge det til at gøre sitet bedre og mere brugervenligt. En sådan cookie lever typisk i 12 timer. 

has_js:

Bruges til at fortælle websitet om javascript er aktiveret hos brugeren. Betyder at vi kan give en bedre brugeroplevelse.

Tryg og sikker e-handel

Når du laver en ordre via Bjerregaards hjemmeside, er det afgørende for os, at du får den bedst mulige oplevelse og opfatter dit køb som en tryg og sikker måde at handle med os på. Vi benytter os af en velkendt og meget udbredt SSL (Secure Socket Layer) teknologi for at sikre os at den information, du afgiver i forbindelse med din online bestilling, ikke kan misbruges af andre. Det er din garanti for en tryg brug af bjerregaard.dk.

 

Kundeinformation er fortrolige
Som ny eller eksisterende kunde hos Bjerregaard er du som kunde sikret, at ingen former for oplysninger om dig som kunde eller dine indkøb bliver videregivet til en tredjepart. Som kunde risikerer du ikke, at eks. andre firmaer eller privatpersoner får adgang til disse data.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til et seminar/event, køb/bestilling eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler vi f.eks. oplysninger om navn, e-mail, virksomhed og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bjerregaard skal du rette henvendelse på info@bjerregaard.dk eller telefon 4655 0000. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven, Beskyttelse af personoplysninger.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os på info@bjerregaard.dk.

PRIVATPOLITIK

GENERELT

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Privatpolitik") beskriver, hvorledes Bjerregaard Sikkerhed A/S indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med en henvendelse vedrørende et af vores produkter, konkurrencer hos vores forhandlere, forhandlermesser eller som vi indsamler via bjerregaard.dk

KONTAKTOPLYSNINGER

Bjerregaard Sikkerhed A/S, cvr-nr 10970970, er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet ovenfor kan du kontakte:

Bjerregaard SIkkerhed A/S
Baldersbuen 33
2640 Hedehusene

Tlf. nr.: 46 55 00 00
E-mail: info@bjerregaard.dk

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

Når du besøger bjerregaard.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen af bjerregaard.dk, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre bjerregaard.dk samt vise dig relevante indhold.

Vi indsamler ligeså persondata i forbindelse med konkurrencer, forhandlermesser og messer generelt. Det kan evt. være navn, email, telefonnummer og skostørrelse.

Formålet med behandlingen af disse oplysninger er at kontakte dig i forbindelse med en konkurrence, eller til brug på de sociale medier til f.eks. at invitere dig til at følge vores brands.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af bjerregaard.dk, samt målrettet markedsføring, herunder retargeting og sociale medier. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her

Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her

DINE RETTIGHEDER

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@bjerregaard.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som nævnt i afsnittet ”Sletning af persondata” nedenfor.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00