Cookie Politik

Ved at bruge www.bjerregaard.dk accepterer du også brugen af cookies. Vi gør brug af cookies for løbende at gøre din oplevelse af Bjerregaards hjemmeside endnu bedre. Med andre ord bruger vi cookies til at optimere brugervenligheden på hjemmesiden, udvikle bedre funktioner og til at målrette vores markedsføring. Vi overholder den til enhver tid gældende lovgivning og fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies

Når du besøger bjerregaard.dk eller en underside til bjerregaard.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering, for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din pc, tablet eller mobiltelefon og indeholder de oplysninger, vi registrerer ved dit besøg på hjemmesiden. Cookies er passive filer, der ikke kan sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies er nødvendigt for at denne hjemmeside kan benyttes. Dels til at lave online ordre ved login og dels til at indsamle viden om besøgs- og klikadfærd for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.



Hvilke cookies bruger vi på Bjerregaards website?

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).
Ligeledes skelner vi mellem om cookien har bjerregaard.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores partnere – typisk Google Analytics - som afsender (tredje parts cookies).
Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.
Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på bjerregaard.dk så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website. Sessions-cookies forsvinder når du forlader bjerregaard.dk.

Vi bruger ikke tredjeparts-cookies til eks. reklameformål da vi ikke har reklamer for andre netudbydere på vores hjemmeside og vi sælger ikke cookies videre.

Første parts cookies

Apache:

Apache er Bjerregaards egen cookie, og er derfor en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Vi bruger Apache cookien til at gemme brugerindstillinger på serversiden.

Tredje parts cookies

bjerregaard.dk bruger en række 3. parts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser, ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.

Google Analytics:

Google Analytics bruger cookies til at samle statistik om vores site, f.eks. antallet af besøg, klik, varighed på sitet m.v., og er derfor en 3. parts cookie. Google Analytics sætter følgende cookies på vores site:

-utma cookien:

Dette er hvad der kaldes en blivende cookie, hvilket betyder, at den aldrig (eller i hvert fald først om meget længe) udløber. Denne cookie holder styr på, hvor mange gange en besøgende har besøgt sitet, hvornår første besøg skete og hvornår den besøgende sidst har været forbi. Du kan ikke identificeres via denne cookie.

_utmb og _utmc cookies:

Disse to cookies er et par, som tilsammen bruges til at udregne, hvor længe en besøgende har brugt på sitet. _utmb udløber automatisk når sessionen ender, mens _utmc venter 30 minutter hvorefter den også udløber. En cookie har ingen viden om, hvornår du forlader et website eller lukker browseren, derfor venter den og ser, om der bliver vist flere sider. Hvis det ikke sker indenfor 30 minutter, så udløber cookien.

_utmz cookien:

Denne cookie holder rede på, hvor den besøgende kom fra. F.eks. hvilken søgemaskine der blev brugt, og hvad der blev søgt på. Dette er interessant for os, fordi vi kan bruge det til at gøre sitet bedre og mere brugervenligt. En sådan cookie lever typisk i 12 timer. 

has_js:

Bruges til at fortælle websitet om javascript er aktiveret hos brugeren. Betyder at vi kan give en bedre brugeroplevelse.

Tryg og sikker e-handel

Når du laver en ordre via Bjerregaards hjemmeside, er det afgørende for os, at du får den bedst mulige oplevelse og opfatter dit køb som en tryg og sikker måde at handle med os på. Vi benytter os af en velkendt og meget udbredt SSL (Secure Socket Layer) teknologi for at sikre os at den information, du afgiver i forbindelse med din online bestilling, ikke kan misbruges af andre. Det er din garanti for en tryg brug af bjerregaard.dk.

Elektronisk nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage information om spændende aktiviteter,  konkurrencer, nye tiltag, aktuelle tilbud og nyheder pr. e-mail. Ønsker du at framelde dig denne service, så respekterer vi dette fuldt ud, og sletter dig omgående. Vi respekterer naturligvis også alle regler på området for elektronisk markedsføring, så du modtager kun nyhedsbreve pr. e-mail, såfremt du har tilmeldt dig denne service. Vi medvirker ikke til at købe e-mail adresser til brug i vores elektroniske markedsføring.

Kundeinformation er fortrolige

Som ny eller eksisterende kunde hos Bjerregaard er du som kunde sikret, at ingen former for oplysninger om dig som kunde eller dine indkøb bliver videregivet til en tredjepart. Som kunde risikerer du ikke, at eks. andre firmaer eller privatpersoner får adgang til disse data.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til et seminar/event, køb/bestilling eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler vi f.eks. oplysninger om navn, e-mail, virksomhed og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bjerregaard skal du rette henvendelse på info@bjerregaard.dk eller telefon 4655 0000. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven, Beskyttelse af personoplysninger.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os på info@bjerregaard.dk.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00