Fra skosælger til markedsførende leverandør

Bjerregaard sikkerhed er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1978 af daværende skosælger Ole Bjerregaard. Han så muligheder i den stigende efterspørgsel af sikkerhedsfodtøj til professionelle og begyndte under beskedne vilkår fra sin private bolig i Værløse at distribuere nøje udvalgte produkter til det danske marked.

Finn Fogtman overtog virksomheden i 1987 da han så et stort potentiale i både virksomheden og markedet generelt. Gennem udvikling af sine relationer i markedet og med fokus på at levere kvalitetsprodukter opbyggede han et landsdækkende forhandlernet, der kunne sikre distributionen til professionelle brugere af sikkerhedsfodtøj.

Som tiden er gået er Bjerregaard sikkerhed vokset stille og roligt og med 15 medarbejdere 1995 og fortsat udvikling, var pladsen på kontoret i Hedehusene blevet for lille. Det blev derfor besluttet at opføre et helt nyt domicil. Tilfældigvis var der plads til dette, på den anden side af vejen. Så adressen forblev på Baldersbuen i Hedehusene og er den dag i dag adressen for hovedkontoret.

Gennem alle årene har fokus været på gode og langvarige kunderelationer, distribuering af markedets stærkeste kvalitetssortiment samt godt og værdiskabende samarbejde med forhandlerne. Den dag i dag er det nøgleord, som kendetegner Bjerregaards vision og forretningsstrategi.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00