Fodtøj i verdensklasse!

Innovation og udvikling er en del af traditionen hos Bjerregaard sikkerhed, der siden opstarten i 1978 har været på forkant med markedet og først til at spotte de nyeste trends af sikkerhedsfodtøj og arbejdssko. For at tilbyde vores kunder de nyeste designs og tekniske løsninger inden for kompromisløst kvalitetsfodtøj, holder vi altid skarpt øje med udviklingen af nye materialer og teknologiske nyskabelser. 

Fokus på komfort, kvalitet, funktionaliet og design

En af vores væsentligste drivkræfter og en del af vores DNA er ønsket om at tilbyde vores kunder fodtøj til arbjedsbrug i verdensklasse! Med denne målsætning går vi derfor ikke på kompromis i vores søgen efter markedets bedste sikkerhedsko og arbejdssko. Komfort, kvalitet, funktionalitet og design er derfor altid i fokus, når vores indkøbere researcher verdensmarkedet og udvælger nogle af de allerbedste og førende kvalitetsmærker inden for deres respektive anvendelsesområder.

Med Bjerregaard sikkerhed er du derfor garanteret en samarbejdspartner, der løbende tager pulsen på trends og tendenser og aktivt kigger ind i fremtiden! 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00