Professionel rådgivning

Med 35 års erfaring som markedsledende leverandør af professionelt sikkerheds- og arbejdsfodtøj - designet og udviklet af nogle af verdens førende producenter - ved vi, hvad vi taler om. Og det er ikke bare noget, vi siger – det er noget, vi efterlever. Hver dag. Året rundt. Vores kompetente medarbejdere har derfor mange års erfaring med de udfordringer, krav og specielle specifikationer til materialer og funktioner, som brugerne stiller for at få det bedste kvalitetsfodtøj inden for et givent anvendelsesområde.

For at sikre os, at vi er opdateret på teknologier og produkter fra hele verden, deltager vores medarbejdere løbende på kurser og efteruddannelse, ligesom vi gennem vores markedskendskab og relationer til verdens førende producenter af sikkerhedssko og arbejdssko er på forkant med de seneste teknologier, materialer og designs. Hos Bjerregaard sikkerhed er du derfor altid garanteret opdateret og professionel rådgivning og support fra vores kompetente team af dygtige medarbejdere.

Professionel rådgivning til din virksomhed

Hos Bjerregaard sikkerhed handler vi udelukkende med grossister og store handelsvirksomheder. Vores organisation er derfor gearet til at håndtere og imødekomme de vilkår og krav, du som professionel forhandler eller indkøber er underlagt. Med professionelle øjne samt stor ekspertise og erfaring inden for sikkerheds- og arbejdsfodtøj står vores fagfolk klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Har du brug for sparring og rådgivning, er du derfor altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere - de er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din virksomhed!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00