Naturlig bevægelse giver færre skader

WALKLINE inside forebygger skader

En industriarbejder går i løbet af et år i gennemsnit 900 kilometer på hårde underlag. Af denne grund er det ikke så sært, at mindst én ud af tre har problemer med fødder, knæ, lægge og hofter.

Mere end 60 problemer - alt lige fra vabler og indgroede tånegle til alvorlige led- og hofteskader -kan relateres til uheldige konstruktioner i sikkerhedsfodtøj, som mindsker eller hindrer fødderne i at bevæge sig naturligt. 

WALKLINE® inside forebygger skader

Gennem 20 års forskning i skorelaterede helbredsproblemer og brug af sikkerhedssko i Skandinavien har Bata udviklet en helt ny og banebrydende generation af sikkerhedsfodtøj

WALKLINE® inside er et unikt koncept, der er bygget over syv stærke features, som tager hensyn til fodens naturlige funktioner og forebygger skader. Konceptet gør det muligt at bruge mindre energi, så fødderne kan bevæge sig mere frit og naturligt i skoen. 

Testet med overbevisende resultater

Omfattende undersøgelser blandt industriarbejdere i Skandinavien før, under og efter seks måneders brug af WALKLINE® inside har givet overbevisende resultater. Under testen af sikkerhedsfodtøj med WALKLINE® inside faldt fodrelaterede problemer blandt industriarbejderne fra 60 til 31 procent.

Den nye og banebrydende serie af sikkerhedsfodtøj fra Bata er udviklet på baggrund af forskningsresultaterne fra den norske ekspert i fysiologi, Terje Haugaa - og ikke mindst Batas innovative og nytænkende teknologi.

 

 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00