Boa lukning

Slut med løse sikkerhedssko og slappe snørebånd. På med sko, der sidder sikkert og stabilt om foden. Det geniale Boa-snøresystem er med til at garantere et solidt fodfæste og en perfekt pasform – hele dagen.

Nemt og hurtigt

Mange brugere af sikkerhedssko kender allerede den specielle Boa-lukning. Funktionen letter hverdagens arbejde ved at gøre det let og hurtigt at få sine sko og støvler på og komme ud af det igen.

Stærk wire af 19 tråde

Boa-systemet består af en utrolig stærk løsning af syv ekstremt stærke tråde af rustfrit stål. Disse tråde er bundet tæt sammen til en wire, der igen bliver omsluttet af tolv individuelle og meget stærke tråde af rustfrit stål. Tilsammen giver denne konstruktion med i alt 19 rustfri ståltråde en kraftfuld og fleksibel wire., der ved hjælp af en speciel påføringsteknik sikrer en smidig og slidstærk overflade med lav friktion.

Hurtigt i skoen og ud af den igen

Når man skal have sin sko på, træder man som med andre sko ned i den, trykker den runde knap, der udgør låsemekanismen, ind og drejer rundt med uret. Wirerne strammes dermed præcis så meget, så skoen sidder optimalt fast omkring foden. For at komme ud af fodtøjet igen løsner man Boa-lukningen ved at trække let fremad i den runde knap, der udgør låsemekanismen. Det geniale Boa-system sikrer dermed en effektiv hverdag for den håndværker, der hurtigt skal have sit fodtøj af og på, når vedkommende eksempelvis skal ind og ud af en bolig i løbet af en dag. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00