CleanFeet - undgå stinkbomber

CleanFeet er en revolutionerende og helt naturlig enzym-teknologi, som ikke bare fjerner lugt, men også forhindrer lugtbakterier allerede før de dannes.  

CleanFeet består af hundredevis millioner naturlige mikrober, der er integreret i de indvendige materialer, som foden kommer i berøring med. For hver centimeter er 100 millioner mikrober bundet til CleanFeet inderforingen eller sålen i en sikkerhedssko. Processen er kemikaliefri og 100 procent organisk, hvormed den naturlige og miljøvenlige teknologi garanterer en lang holdbarhed af sikkerhedsfodtøjet. 

Hvordan virker teknologien?

De naturlige mikrober æder sved og lugt skabt af bakterier, som hjælper med at holde fødderne rene og lugtfrie. Mikroberne er modstandsdygtige over for ekstreme temperaturændringer og ligger hvilende i skoen.

Ved kontakt med sved aktiveres CleanFeet mikroberne og producerer specielle enzymer, der arbejder målrettet med at nedbryde sved og andre bakterier. Mikroberne udkonkurrerer her naturligt andre bakterier og erstatter dem. Når der ikke er mere sved at nedbryde, forbliver de originale mikrober i skoen i hvilende tilstand, mens de producerede enzymer biograderer og forsvinder over tid.

Det der gør forskellen..

CleanFeet mikroberne formerer sig og arbejder bedre, jo mere du sveder, hvormed effektiviteten øges med tiden. I fodtøj, hvor der anvendes kemiske antibakterielle behandlinger til bekæmpelse af bakterier, mistes effektiviteten også over tid. Vælg derfor fodtøj med CleanFeet og undgå stinkende sko og støvler.

Husk hygiejnen!

God hygiejne er afgørende, hvis du skal den ildelugtende stank til livs. For at mindske den sure lugt skal fugt og bakterier holdes på afstand – og her er et skyl over fusserne i badet ikke nok.

For at holde bakterierne nede er det vigtigt at vaske fødderne med masser af sæbe dagligt og gerne hyppigere. Sørg for at komme godt mellem tæerne – og husk at tørre dem godt. Fugt mellem tæerne bidrager nemlig også til sveddannelsen. Vask også sokkerne ofte og minimum ved 60 grader. Så holder du bakterierne på afstand og minimerer risikoen for at blive en omvandrende stinkbombe!

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00