Terra - canadisk topkvalitet

Den canadiske producent Terra har i over fire årtier produceret sikkerhedssko af topkvalitet til professionelle brugere inden for industri og håndværksbranchen over hele verden.

Produkterne er canadisk kvalitetshåndværk til tåspidserne og går ikke på kompromis med kvalitet, komfort eller ydeevne. Terra er et rigtigt slidermærke og canadierne er eksperter i at fremstille sikkerhedssko, der tilfredsstiller selv de mest kræsne og krævende brugere.

Terra anser høj performance for at være en forudsætning for succes. Branchens superbrand arbejder derfor konstant på at udvikle sikkerhedsfodtøj, der er lettere, mere støttende og skridsikre - og designet med henblik på at yde fødderne ekstrem komfort.

Udviklet fra bunden - testet på toppen

Terra producerer ikke blot noget af det ypperste inden for sikkerhedsfodtøj - de udvikler det også fra bunden. Hertil kommer, at alle sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler fra Terra udsættes for nogle af markedets strengeste test, hvor produkternes ydeevne og slidstyrke afprøves under de hårdeste arbejdsvilkår.

De krævende test udføres efter CSA- og ASTN-standarder på Terras eget CSA testfacilitetscenter på hovedkontoret i Cambridge i Ontario. Her afprøves nye teknikker, materialer og vandtætte membraner, ligesom alle sikkerhedssko og -støvler bliver nøje gennemtestet for kvalitet og ydeevne. 

Se fordelene ved Terra her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00